acidblind

Stuff Ester likes.

maandag 4 oktober 2010

Guns N' Roses


Recensie op NU, hierrrr.

Labels: , ,

6 reacties:

Anonymous Anoniem zei...

Wat ben jij een belachelijke schrijfster op NU!!! Ben je wel naar het Gelredome geweest????? Denk dat je inmiddels wel in de gaten heb dat je recentie er behoorlijk naast zat! Als je een band kapot wil maken dan moet je dat zo doen ja, het was een super concert!!! Mafketel!

4:18 p.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Echt onbegrijpelijk dat iemand zoals jij recensies mag schrijven voor een site als nu.nl Ik had namelijk verwacht dat ze bij nu.nl wisten waarover ze praatten! Helaas voor jou ben je blijkbaar niet bij het concert van GunsN'Roses aanwezig geweest! Was namelijk een fantastische show met enorm veel energie en kracht! Axl was goed bij stem en de bandleden hadden er zichtbaar zin in en kregen de ruimte om dat te uiten!

Na lange tijd heeft GunsN'Roses weer de kwaliteit om een comeback te maken. DE comeback waar iedereen al zo lang op wacht. Helaas zijn er mensen als jij, die teveel macht hebben en zo de massa proberen te manipuleren. Kennelijk kun je niet met verantwoordelijkheid omgaan en ben je een gefrustreerde tuthola, die maar makkelijk schrijft wat anderen ook schrijven! Lekker makkelijk scoren zo! Ik verwacht z.s.m. een excuses en een nieuwe recensie (van iemand anders, ik hoop namelijk dat je tegen die tijd al ontslagen bent. Het kost nu.nl namelijk lezers op deze manier), waarin objectief geschreven wordt! Er waren namelijk ook wat negatieve puntjes, maar deze wegen niet op tegen de pluspunten!

Ga lekker voor een lokale krant je frustratie spuien, koos!

4:42 p.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Je hebt jezelf lekker in diskrediet gebracht met je lachwekkend stukje op nu.nl

Vooral dat knip en plakwerk uit andere al eerder geschreven stukken is hilarisch..

Ik hoop dat je van de cultuur redactie af getrapt wordt.. Jij moet duidelijk iets doen waar je verstand en kennis van hebt.. en geloof me dat is niet recensies schrijven

gegroet

5:31 p.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Ik ben het met de eerste 3 reacties eens!
Meisje meisje meisje toch...
Wat heb jij jezelf belachelijk gemaakt met dat onzinnige stukje tekst!
Het zou je inderdaad sieren om je excuses op de site aan te bieden en toe te geven dat je er goed naast zat. Maar ik denk niet dat het je nog gaat redden, we hebben onze buik wel vol van je nu.
Ga maar weer solliciteren want de journalistiek is niet jouw ding!

6:18 p.m.  
Anonymous e6r6i6c zei...

Ben jij wel naar het concert geweest, ik geloof er namelijk geen zak van, volgens mij heb je het hele stuk uit je duim gezogen.
Ik snap echt niet hoe je tot al die conclusies bent gekomen, ze slaan echt nergens op, ga de volgende keer maar lekker naar een concert van K3 ofzo want voor iets beters ben je niet geschikt, domme muts.

6:46 p.m.  
Blogger Bart Nijman zei...

@Ester

http://applysomepressure.com/ASP/pivot/entry.php?id=2243

Iets met een #hart en een #riem tegenover deze gefrustreerde anonieme schreeuwtokkies.

3:22 p.m.  

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage