acidblind

Stuff Ester likes.

dinsdag 1 december 2009

Depeche Mode geeft kleurloze show in Ahoy

Het was voor veel mensen de grote teleurstelling van Pinkpop 2009: Depeche Mode gelastte op het laatste moment hun komst af wegens ziekte van zanger Dave Gahan. Vanavond in Ahoy gaat het Britse drietal in de herkansing.

Lees hier de hele recensie.

Labels: , , ,

3 reacties:

Blogger D'niker zei...

Hallo Ester,

Ik kan jouw mening over dit concert niet delen. Ik vond het wel goed. Martin L. Gore was regelmatig het middelpunt met zijn gitaarspel. En de drums waren strak en de nummers waren bewust anders dan op de plaat. Kortom ik heb een goed concert gezien.

12:25 p.m.  
Anonymous Dionne zei...

Hallo Ester,

Ook ik deel je mening over dit concert niet. Absoluut niet zelfs. Ik heb (net als mijn man en broer) genoten van het concert. De drums vormden wat ons betreft een zeer welkome aanvulling. Het was geweldig om te zien hoeveel plezier de bandleden aan dit concert, het publiek en elkaars aanwezigheid beleefden. Het was voor ons maar ook voor hen een feestje!
Uiteraard reageerde het publiek voornamelijk op de bekende nummers, maar de nieuwe nummers waren vooral erg mooi en een absolute uitnodiging om ook het latere werk van de heren op CD te beluisteren.

2:05 p.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Ook ik snap helemaal niks van je recensie! Ik stond halverwege in de zaal aan de linkerkant van het podium en er waren alleen maar swingende en hard meezingende fans om me heen.. Ook bij de eerste 3 nummers!

Ik vond het zelfs een veel beter concert dan dat van de "playing the angel" tour 3 jaar geleden. Ben en blijf nog steeds onder de indruk van de zuiverheid van de stemmen van (vooral) Martin en Dave wanneer ze live zingen...

(Het enige nummer wat ik minder vond was 'Wrong', dat leek mij een tandje te langzaam gespeeld, maar verder ontzettend genoten van de mannen!)

5:23 p.m.  

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage